Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Στο πλευρό του Γιάννη Ιατράκη ο Σωτήρης Τσιακίρογλου και μέλη του Δημοτικού συνδυασμού του







Κοπή πίτας του δημοτικού συνδυασμού του Σωτήρη Τσιακίρογλου είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο elisso και σε αυτήν παραβρέθηκαν πάνω από 100 μέλη και φίλοι του κ. Τσιακίρογλο αλλά και ο Υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης κ. Γιάννης Ιατράκης.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ειδική μνεία έγινε από τον επικεφαλής του συνδυασμού στον Υποψήφιο Βουλευτή Ξάνθης με το Ποτάμι Γιάννη Ιατράκη ως μέλος της δημοτικής παράταξης. Ο κ. Τσιακίρογλου δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο πρόσωπο του κ. Ιατράκη και ευχήθηκε να είναι το Ποτάμι τρίτο κόμμα στην Ξάνθη (πράγμα που είναι και το πιθανότερο) και η έδρα να πάει στον κ. Ιατράκη. Την ίδια θερμή υποστήριξη έδωσε και το σύνολο του συνδυασμού που εκφράστηκε με τα θερμότερα λόγια για την προσωπικότητα το ήθος και την αξιοσύνη του Υποψήφιου Βουλευτή Γιάννη Ιατράκη.
Ο κ. Ιατράκης μιλώντας στο παρευρισκόμενους τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη και ζήτησε την ψήφο τους αφού «η κρίση είναι η ευκαιρία για τη μεγάλη αλλαγή» όπως είπε. «Από εμάς εξαρτάται, από ένα κίνημα όπως το Ποτάμι, που δε θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, που δεν έρχεται να βολέψει τα δικά του παιδιά γιατί δεν έχει δικά του παιδιά. Πρέπει να τελειώνουμε με τον κομματικό ζυγό. Αυτό το κομματικό συμφέρον μας έφερε στο χείλος του γκρεμού. Ας το αφήσουμε λοιπόν στο χείλος του γκρεμού τώρα που εμείς αλλάζουμε πορεία» κατέληξε ο κ. Ιατράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου