Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Το Ποτάμι Ξάνθης και ο Γιάννης Ιατράκης έφτασαν στο λιμάνι… Επίσκεψη στο παζάρι του Πόρτο Λάγος







Με μια ομάδα φίλων και υποστηρικτών του Ποταμιού Ξάνθης ο κ. Γιάννης Ιατράκης υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το Ποτάμι, συνέχισε το πρωί της Κυριακής την προεκλογική του εκστρατεία περιοδεύοντας σε χωρία του Δήμου Αβδήρων. Μάλιστα βρέθηκε και στο μεγάλο παζάρι του Πόρτο Λάγος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με απλούς πολίτες και να συζητήσει μαζί τους αναπτύσσοντας τις θέσεις του Ποταμιού.
Ο Γιάννης Ιατράκης απαντώντας στις πολλές ερωτήσεις του κόσμου τόνισε ότι «μόνο με νέους ανθρώπους με φρέσκους πολιτικούς με όραμα και διάθεση είναι εφικτό να δημιουργήσουμε μια άλλη Ελλάδα. Και αυτό το Ποτάμι το κάνει πράξη».
Δίνοντας έμφαση στην ανάγκη το πολιτικό σύστημα να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω του τις χρεοκοπημένες πρακτικές του παρελθόντος, ο κ. Ιατράκης συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λάγους κ. Δημήτρη Γουλινάκη αλλά και με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων κ. Σπύρο Γαλανόπουλο συζητώντας μαζί τους τις αλλαγές που έκανε η νέα δημοτική αρχή στο παζάρι και συνεχάρει προσωπικά τον κ. Γουλινάκη για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλει. Ακολούθησε καφές με φίλους και υποστηρικτές σε καφέ του λιμανιού όπου η κουβέντα είχε να κάνει με το γιατί το Ποτάμι πρέπει και θα είναι τρίτο κόμμα στην Βουλή που θα προκύψει μετά τις 25 Ιανουαρίου. «Πρέπει να μας σώσετε την δύναμη να μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμιστεί η χώρα» είπε στους παρευρισκόμενους ο κ. Ιατράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου